Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 400g137kcal12.2g20g0.4g0g
Maito rasvaton 200ml400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Mustikka metsä- 1000g440kcal5g64g6g33g
Raparperi 720g243kcal5g39.6g0.7g10.1g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g29261kcal462g4189.2g1095.6g177.6g
Valittu annoskoko5920g14630kcal231g2094.6g547.8g88.8g
Annoskoko puolitettuna2960g7315kcal115.5g1047.3g273.9g44.4g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294678