Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g4000g2400kcal400g172g12g0g
Kananmuna kuorineen punnittu880g1109kcal96.8g2.6g79.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g960g2976kcal163.2g518.4g27.8g124.8g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g13251kcal1328.4g1446.4g238g250.4g
Valittu annoskoko5920g6625kcal664.2g723.2g119g125.2g
Annoskoko puolitettuna2960g3313kcal332.1g361.6g59.5g62.6g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292