Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1001g4505kcal65.1g600.7g210.2g31g
Voi 501g3631kcal6g2g407g0g
Kuohukerma,valio,2dl1335g4538kcal26.7g40g467.2g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g2670g4538kcal192.2g427.1g226.9g0g
Sokeri 160g650kcal0g160g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Liivate 53g186kcal45.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g36099kcal671.4g2459.6g2622.8g62g
Valittu annoskoko5920g18049kcal335.7g1229.8g1311.4g31g
Annoskoko puolitettuna2960g9025kcal167.9g614.9g655.7g15.5g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626