Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4800g1152kcal57.6g163.2g9.6g100.8g
Voi, 1 tl, 5 g800g5840kcal8g8g640g0g
Hunaja 320g1057kcal1.6g258.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g16098kcal134.4g859.6g1299.2g201.6g
Valittu annoskoko5920g8049kcal67.2g429.8g649.6g100.8g
Annoskoko puolitettuna2960g4025kcal33.6g214.9g324.8g50.4g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357