Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 100g330kcal0.5g80.7g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 500g146kcal4.7g22.5g2g9.5g
Hapankaali 1998g562kcal21.4g85.9g3.8g41g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste999g250kcal9g48g3g29g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen999g1389kcal189.8g0g69.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g6388kcal457.2g498.2g258.4g167.4g
Valittu annoskoko5920g3194kcal228.6g249.1g129.2g83.7g
Annoskoko puolitettuna2960g1597kcal114.3g124.6g64.6g41.9g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417