Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2485g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 249g185kcal32.6g2.7g1g17.1g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )85g758kcal0g0g83.7g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 482g1466kcal42.2g267.1g9.2g67g
Grahamjauho 1243g4075kcal131.2g754.3g27.3g123g
Vehnäjauho puolikarkea 1342g4605kcal136.8g939.4g16.1g47g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g22178kcal685.6g3927g274.6g508.2g
Valittu annoskoko5920g11089kcal342.8g1963.5g137.3g254.1g
Annoskoko puolitettuna2960g5545kcal171.4g981.8g68.7g127.1g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901