Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto55g154kcal10.4g0g12.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kermaviili, maustamaton (Valio)88g105kcal2.6g3.6g8.8g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl48g63kcal6.3g0.1g4g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g350g595kcal70g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1187g1862kcal180g12.4g120g1.8g
Valittu annoskoko593g931kcal90g6.2g60g0.9g
Annoskoko puolitettuna297g465kcal45g3.1g30g0.5g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816