Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Valkokaali keräkaali 292g81kcal3.5g11.9g0.6g6.1g
Jauheliha, sika-nauta 234g517kcal40.9g0g39.7g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g18g17kcal0.2g3.2g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1187g1506kcal90.4g34.2g108.8g13.2g
Valittu annoskoko593g753kcal45.2g17.1g54.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna297g377kcal22.6g8.6g27.2g3.3g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326