Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Munakoiso 200g45kcal1g6.2g0.4g5g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow250g900kcal30g187.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1187g2393kcal66.8g398.4g56g11.4g
Valittu annoskoko594g1197kcal33.4g199.2g28g5.7g
Annoskoko puolitettuna297g598kcal16.7g99.6g14g2.9g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368