Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2502g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi50g140kcal4.5g3.5g11.5g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1661kcal190.2g0g100.1g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1001g260kcal9g48g3g23g
Peruna, vanha, kuorittu 1251g952kcal23.5g193.9g2.5g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11860g6096kcal457.6g502.8g234.8g75.4g
Valittu annoskoko5930g3048kcal228.8g251.4g117.4g37.7g
Annoskoko puolitettuna2965g1524kcal114.4g125.7g58.7g18.9g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355