Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g4827g7579kcal1052.4g0g342.7g0g
Ruskea suuruste, Maizena175g667kcal1.8g161.4g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)702g189kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Paprikajauhe 70g225kcal10.4g12.9g9.1g26.2g
Suola, annos 3g53g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 39g82kcal11.6g2.4g2.7g0.4g
Chili paprika punainen70g28kcal1.4g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g17540kcal2173.4g433.4g713.6g77g
Valittu annoskoko5936g8770kcal1086.7g216.7g356.8g38.5g
Annoskoko puolitettuna2968g4385kcal543.4g108.4g178.4g19.3g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449