Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2800g1568kcal238g140g5.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu672g847kcal73.9g2g60.5g0g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Pellavasiemenrouhe, Risetti252g1230kcal61.7g83.9g72.6g71.6g
Soijajauho rasvainen 224g1045kcal77.4g52.7g52.6g26.7g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1960g7420kcal546.4g0g588g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g24317kcal1997.8g578.4g1558.6g196.8g
Valittu annoskoko5936g12159kcal998.9g289.2g779.3g98.4g
Annoskoko puolitettuna2968g6079kcal499.5g144.6g389.7g49.2g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595