Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2805g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g45g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 253g2233kcal0g0g252.5g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g281g982kcal36.5g196.4g3.9g14.9g
Tattarijauho, Vijatuote224g786kcal29.2g157.1g3.1g11.9g
Kaurahiutale 449g1680kcal65.1g255.8g32.8g44.9g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g1459g4960kcal29.2g1137.8g24.8g102.1g
Porkkana 393g128kcal2.4g21.8g0.8g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g21536kcal324.8g3537.8g635.8g367.6g
Valittu annoskoko5936g10768kcal162.4g1768.9g317.9g183.8g
Annoskoko puolitettuna2968g5384kcal81.2g884.5g159g91.9g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041