Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1369g383kcal8.2g81.5g2.7g34.2g
Kananmuna kuorineen punnittu591g744kcal65g1.8g53.2g0g
Maksa naudan 3282g4301kcal603.3g191g121.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g188g1369kcal1.9g1.9g150g0g
Sipuli (kuorittu)506g137kcal6.6g24.3g1g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g13870kcal1370g601g656.6g85.6g
Valittu annoskoko5936g6935kcal685g300.5g328.3g42.8g
Annoskoko puolitettuna2968g3468kcal342.5g150.3g164.2g21.4g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632