Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1891g1440kcal35.6g293.1g3.8g18.9g
Jauheliha, sika-nauta 1401g3102kcal245.1g0g238.1g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka245g201kcal8.3g46.6g2.5g2.5g
Lihaliemi laimennettu 1751g331kcal0g52.5g10.5g0.4g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g263g683kcal70.9g0g44.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g11778kcal734.6g829.4g601g57g
Valittu annoskoko5936g5889kcal367.3g414.7g300.5g28.5g
Annoskoko puolitettuna2968g2945kcal183.7g207.4g150.3g14.3g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978