Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)3957g28493kcal4g4g3165.9g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1131g3221kcal175.3g2.3g282.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)848g170kcal0g55.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g63767kcal358.6g122.8g6897.2g0g
Valittu annoskoko5936g31883kcal179.3g61.4g3448.6g0g
Annoskoko puolitettuna2968g15942kcal89.7g30.7g1724.3g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435