Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 300g48kcal2.2g6g0.3g6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g90g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Nokkonen 12g5.2kcal0.7g0.2g0.1g0.5g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3g7.8kcal0.4g0.4g0.5g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g60g10kcal1g1.6g0g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g370kcal11.2g29g20.6g19.2g
Valittu annoskoko594g185kcal5.6g14.5g10.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna297g93kcal2.8g7.3g5.2g4.8g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738