Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g322g354kcal25.8g64.4g0g16.1g
Punajuuri, keitetty, suolaton 226g89kcal2.3g15.9g0.5g5.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25g225kcal0g0g25.4g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Riisijauhoseos, gluteeniton 17g59kcal0.4g13.7g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1465kcal57.6g189.6g52g45.4g
Valittu annoskoko594g733kcal28.8g94.8g26g22.7g
Annoskoko puolitettuna297g366kcal14.4g47.4g13g11.4g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390