Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 254g194kcal4.8g39.4g0.5g2.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)6.7g49kcal0.1g0.1g5.4g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g68g128kcal10.1g0g10.1g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g38kcal2.6g0g3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g830kcal35.8g81.4g38g5.8g
Valittu annoskoko594g415kcal17.9g40.7g19g2.9g
Annoskoko puolitettuna297g208kcal9g20.4g9.5g1.5g
Arvot/100g100g70kcal3g6.9g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770