Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)70g76kcal16.2g0g1.3g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g7.9g7.9kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g2.8g9kcal0.3g1.4g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste56g15kcal0.5g2.7g0.2g1.3g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g28g101kcal3.4g20.5g0.4g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g39g32kcal1.1g4.3g0.7g1.5g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g23g95kcal0.5g0.7g10.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g685kcal45.2g62.8g27.4g7.4g
Valittu annoskoko594g343kcal22.6g31.4g13.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna297g171kcal11.3g15.7g6.9g1.9g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387