Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g651g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Kukkakaali 667g161kcal12.1g14.7g2g15.4g
Kalkkuna 667g1308kcal209.8g0g51.5g0g
Vesi3337g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g83g29kcal0.3g6.7g0.1g0g
Juuriselleri 501g158kcal6.3g23g1g15.5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g33g55kcal5.8g7.1g0.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g3786kcal476.4g180.4g112.6g95g
Valittu annoskoko5940g1893kcal238.2g90.2g56.3g47.5g
Annoskoko puolitettuna2970g947kcal119.1g45.1g28.2g23.8g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309