Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2670g4432kcal507.2g0g267g0g
Punajuuri 667g256kcal6.7g46.1g1.3g16.7g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g501g1302kcal135.2g0g85.1g0g
Cashewpähkinä 334g1916kcal66.7g62.7g154.7g11.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1669g2002kcal56.7g60.1g166.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 100g885kcal0g0g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g21586kcal1545g337.8g1550.2g56.8g
Valittu annoskoko5940g10793kcal772.5g168.9g775.1g28.4g
Annoskoko puolitettuna2970g5397kcal386.3g84.5g387.6g14.2g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853