Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys720g936kcal143.9g0g43.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Vesi2999g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Pakaste vihanneksia1499g600kcal45g82.5g15g45g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto600g1679kcal113.9g0g131.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g7565kcal623.8g253.6g456.8g94.2g
Valittu annoskoko5940g3783kcal311.9g126.8g228.4g47.1g
Annoskoko puolitettuna2970g1891kcal156g63.4g114.2g23.6g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298