Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)500g1565kcal60g314.9g7.5g55g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2499g3212kcal518.6g0g125g0g
Paprika punainen 500g146kcal4.7g22.5g2g9.5g
Sipuli 500g151kcal6.2g24g1g8.5g
Valkosipuli 53g57kcal4.1g8.6g0.3g1.1g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)250g400kcal20g10g32.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.3g1g3.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.2g0g0g
Arla Apetina Feta 3%150g165kcal27g3g4.5g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g100g286kcal50g34g1g0g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Tomaatti 1250g285kcal7g43.1g3.7g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g13599kcal1402.2g945.6g462.4g184.2g
Valittu annoskoko5940g6799kcal701.1g472.8g231.2g92.1g
Annoskoko puolitettuna2970g3400kcal350.6g236.4g115.6g46.1g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550