Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2405g1822kcal45g370.8g4.8g24g
Voi 361g2617kcal4.3g1.4g293.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g144g505kcal5.1g116.9g1.4g4.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 12g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1202g1351kcal254.1g0g36.1g0g
Rypsiöljy 108g957kcal0g0g108.2g0g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kaali, valkokaali962g203kcal11.5g32.7g1.9g20.2g
Sieni tatti, hapero 241g67kcal4.4g7g1.2g4.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 24g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)120g152kcal13.2g0.4g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g15541kcal684.6g1093g916.8g118.4g
Valittu annoskoko5940g7770kcal342.3g546.5g458.4g59.2g
Annoskoko puolitettuna2970g3885kcal171.2g273.3g229.2g29.6g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282