Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1532g2908kcal415.6g0g137.9g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1037g131kcal11.6g10.2g2.1g10.4g
Kurkku, tuore901g90kcal5.4g15.2g0.9g6.3g
Tomaatti, tuore2163g439kcal13g82.2g6.5g30.3g
Sinappi 144g190kcal6.3g20.3g8.7g2.5g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix162g81kcal2.4g16.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g7677kcal908.6g288.2g313.8g99g
Valittu annoskoko5940g3839kcal454.3g144.1g156.9g49.5g
Annoskoko puolitettuna2970g1919kcal227.2g72.1g78.5g24.8g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763