Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 2337g3754kcal705.9g0g100.3g0g
Hunaja33g112kcal0.3g27.4g0g0g
Sinappi 33g44kcal1.5g4.7g2g0.6g
Oliiviöljy 167g1476kcal0g0g166.9g0g
Sipuli (kuorittu)1002g271kcal13g48.1g2g17g
Porkkana, keskikokoinen 65g1002g281kcal6g59.6g2g25g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g10g23kcal1.1g3.8g0.3g0g
Vesi1336g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g11920kcal1455.6g287.2g547g85.2g
Valittu annoskoko5940g5960kcal727.8g143.6g273.5g42.6g
Annoskoko puolitettuna2970g2980kcal363.9g71.8g136.8g21.3g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113