Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)800g217kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Omena, keskikokoinen 200g800g272kcal1.6g56.8g2.4g14.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g80g720kcal0g0g79.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Soijakastike80g48kcal4.2g7.6g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g103.9g0.8g7.2g
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Possun Ulkofile, 100g800g999kcal167.9g0g36g0.8g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g80g272kcal16g0g23.2g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g8g18kcal1g1.3g1.4g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g8046kcal458.4g573.4g425.8g149.8g
Valittu annoskoko5940g4023kcal229.2g286.7g212.9g74.9g
Annoskoko puolitettuna2970g2012kcal114.6g143.4g106.5g37.5g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246