Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen70g23kcal2.3g3.4g0g0g
Hiiva, 50g18g11kcal2.3g0.2g0.1g0g
Sokeri17g68kcal0g16.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7g22kcal0.8g4.2g0.5g2g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Margariini 80% keskiarvo21g149kcal0.1g0g16.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki175g98kcal14.9g8.7g0.3g0g
Sokeri 45g181kcal0g44.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)35g77kcal4.6g0.2g6.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 70g19kcal0.3g1g0.5g1.3g
Rusina21g58kcal0.6g12.6g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g2219kcal75g349.6g52.4g18.6g
Valittu annoskoko595g1110kcal37.5g174.8g26.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna298g555kcal18.8g87.4g13.1g4.7g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434