Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 209g109kcal24.7g0.2g0.8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 209g89kcal0.8g8.6g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 115g349kcal10g63.6g2.2g16g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Siirappi 25g76kcal0g18.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g1265kcal72g185.6g6.2g33.2g
Valittu annoskoko595g632kcal36g92.8g3.1g16.6g
Annoskoko puolitettuna298g316kcal18g46.4g1.6g8.3g
Arvot/100g100g106kcal6g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385