Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 95g325kcal9.7g66.4g1.1g3.3g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.9g11kcal1.3g1.2g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 117g161kcal21.9g0g8.2g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g88g149kcal7.4g8.3g9.6g0.3g
Tomaattimurska 117g34kcal0.7g6.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Ananas, omassa liemessään 18g9kcal0.1g2g0g0.2g
Meetvursti 18g74kcal3.8g0.1g6.6g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 58g228kcal14g0g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g2146kcal118.2g169.8g107.8g12.4g
Valittu annoskoko595g1073kcal59.1g84.9g53.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna298g537kcal29.6g42.5g27g3.1g
Arvot/100g100g180kcal9.9g14.3g9.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113