Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 210g63kcal2g10.7g0.4g4.2g
Parsakaali brokkoli 175g61kcal8.1g3.4g0.5g4.4g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Creme bonjour 14% valkosipuli105g179kcal7.9g2.6g14.7g0g
Juusto, Arla Kadett 5%70g133kcal23.8g1.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g894kcal84.4g39g38.4g18.4g
Valittu annoskoko595g447kcal42.2g19.5g19.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna298g223kcal21.1g9.8g9.6g4.6g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697