Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Palvikinkku HK 3%35g35kcal6.3g0.2g1g0g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Atria kevyt Perhenakki105g168kcal10.1g7.9g10.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g1303kcal48g133g59.4g13.6g
Valittu annoskoko595g652kcal24g66.5g29.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna298g326kcal12g33.3g14.9g3.4g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055