Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)437g140kcal14.4g19.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g150kcal4.4g30.6g0.5g1.5g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl66g229kcal9.2g36.7g4.9g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g1174kcal68g174g20.6g16g
Valittu annoskoko595g587kcal34g87g10.3g8g
Annoskoko puolitettuna298g294kcal17g43.5g5.2g4g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534