Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)200g50kcal2g11g0g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.3g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.5g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g474kcal43.8g29.8g20.2g7.8g
Valittu annoskoko595g237kcal21.9g14.9g10.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna298g118kcal11g7.5g5.1g2g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139