Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g100g140kcal19g0g7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 338g61kcal1.9g8.5g1.4g2.4g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g50g55kcal5.8g2.5g2.4g0.3g
Juusto, Arla Kadett 5%25g48kcal8.5g0.4g1.3g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g720kcal74g31.4g30.8g10.2g
Valittu annoskoko595g360kcal37g15.7g15.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna298g180kcal18.5g7.9g7.7g2.6g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019