Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 150g286kcal25.9g8.3g16.4g0.8g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi75g7.5kcal1.1g1.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)75g120kcal6g3g9.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g139g49kcal1.4g9.4g0.7g1.9g
Becel juokseva, annos 10g5.6g37kcal0g0g4.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g150g495kcal18g97.5g2.9g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1191g1987kcal104.8g238.6g68g32.4g
Valittu annoskoko596g994kcal52.4g119.3g34g16.2g
Annoskoko puolitettuna298g497kcal26.2g59.7g17g8.1g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007