Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 281g83kcal1.6g14.9g0.6g5.3g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras56g180kcal7.8g32.6g1.8g4.6g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g84g84kcal7.6g11.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1191g716kcal35.2g122.4g5.2g20.8g
Valittu annoskoko596g358kcal17.6g61.2g2.6g10.4g
Annoskoko puolitettuna298g179kcal8.8g30.6g1.3g5.2g
Arvot/100g100g60kcal3g10.3g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374