Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1930g10231kcal152.5g617.7g810.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen402g2896kcal4g4g321.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g804g4826kcal168.9g53.1g434.3g0g
Kananmuna kuoreton 2815g4016kcal351.9g8.4g288.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g43937kcal1354.6g1366.4g3710.8g0g
Valittu annoskoko5952g21968kcal677.3g683.2g1855.4g0g
Annoskoko puolitettuna2976g10984kcal338.7g341.6g927.7g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478