Punajuurilaatikko

-raasta kuoritut punajuuret ja porkkanat
-pilko sipuli
-paista jauheliha
->sekoita ainekset uunivuokaan, lisää kermaviili/ruokakermaseos
->mausta suolalla ja pippurilla
->paista uunissa 175 asteessa n. tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Marsuli0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, tuore2400g792kcal24g165.6g2.4g60g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Sipuli, kokonainen 50g200g54kcal2.6g9.6g0.4g1.4g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Kermaviili , rasvaa 10-12%, vähälaktoosinen 320g434kcal8.4g12.8g38.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%800g960kcal23.2g36g80g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima80g312kcal23.2g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g12521kcal731g517.4g836.6g148.8g
Valittu annoskoko5952g6261kcal365.5g258.7g418.3g74.4g
Annoskoko puolitettuna2976g3130kcal182.8g129.4g209.2g37.2g
Arvot/100g100g105kcal6.1g4.3g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134834