Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 598g605kcal7.7g29.1g49.1g10.3g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 538g410kcal24.2g69.4g1.1g5.4g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g2991g1795kcal29.9g134.6g119.6g17.9g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1735g1908kcal433.7g0g17.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g538kcal0g0g59.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g10512kcal991g466.2g493.8g67.2g
Valittu annoskoko5952g5256kcal495.5g233.1g246.9g33.6g
Annoskoko puolitettuna2976g2628kcal247.8g116.6g123.5g16.8g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481