Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 533g1993kcal77.2g303.6g38.9g53.3g
Margariini 70%, keiju laktoositon 719g4451kcal0g0g503.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 519g1782kcal52.9g363.5g6.2g18.2g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 533g142kcal17.6g16.5g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g666g373kcal56.6g33.3g1.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g533g426kcal13.8g21.3g32g0g
Sokeri 453g1838kcal0g452.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 586g836kcal73.2g1.8g60.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 53g178kcal0g43.5g0g0.7g
Raparperi 1332g449kcal9.2g73.2g1.3g18.6g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g25027kcal603.8g2638.2g1286.2g181.8g
Valittu annoskoko5952g12514kcal301.9g1319.1g643.1g90.9g
Annoskoko puolitettuna2976g6257kcal151g659.6g321.6g45.5g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475