Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g482g3516kcal4.8g4.8g385.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 939g3222kcal95.7g657.4g11.3g32.9g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 482g414kcal14.9g21.2g28.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g819g166kcal4.9g31.1g2.5g11.5g
Oliivi kivetön musta rainbow241g433kcal1.4g13.7g40.9g0g
Katkarapu 963g659kcal139.1g0g10.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%963g1541kcal26g26g144.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 482g1823kcal134.3g0g144.5g0g
Muna, annos 60g578g506kcal43.7g4.9g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g24567kcal929.8g1519.2g1607g88.8g
Valittu annoskoko5952g12284kcal464.9g759.6g803.5g44.4g
Annoskoko puolitettuna2976g6142kcal232.5g379.8g401.8g22.2g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460