Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 960g173kcal5.4g24g3.8g6.7g
Purjosipuli600g114kcal10.8g14.4g1.2g12.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g888g311kcal8.9g60.4g4.4g12.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P600g360kcal6g27g24g3.6g
Kiinankaali 480g96kcal7.5g10.8g1.4g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g2160kcal80g280.8g70.2g82.2g
Valittu annoskoko5952g1080kcal40g140.4g35.1g41.1g
Annoskoko puolitettuna2976g540kcal20g70.2g17.6g20.6g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441