Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g4022g2413kcal402.2g172.9g12.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu885g1115kcal97.3g2.7g79.6g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g965g2992kcal164.1g521.2g28g125.5g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g13322kcal1335.6g1454.4g239.4g251.8g
Valittu annoskoko5952g6661kcal667.8g727.2g119.7g125.9g
Annoskoko puolitettuna2976g3331kcal333.9g363.6g59.9g63g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292