Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1871g3106kcal355.5g0g187.1g0g
Sipuli (kuorittu)209g56kcal2.7g10g0.4g3.5g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g13g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g19g8.6kcal0.2g1.8g0.1g0.3g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g2673g1898kcal42.8g427.6g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1069g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g10293kcal813.8g902.4g381.4g10.6g
Valittu annoskoko5952g5146kcal406.9g451.2g190.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna2976g2573kcal203.5g225.6g95.4g2.7g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673