Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2929g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green541g1758kcal129.8g265g5.4g64.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)23g23kcal1.7g3.8g0.1g0.5g
Kananmuna, keitetty 992g1414kcal123.9g3g101.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1127g394kcal18g77.7g1.1g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11916g7878kcal563.6g743g265.4g180.2g
Valittu annoskoko5958g3939kcal281.8g371.5g132.7g90.1g
Annoskoko puolitettuna2979g1970kcal140.9g185.8g66.4g45.1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587