Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2358g827kcal108.9g46g7.1g59g
Jauheliha, sika-nauta 2700g5979kcal472.5g0g459g0g
Juustoraaste emmental punaleima180g702kcal52.2g0g54g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 585g1931kcal11.7g17.5g204.7g0g
Pekoni, paistettu 135g695kcal22.2g0g68.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11916g20268kcal1335g127g1586.4g118g
Valittu annoskoko5958g10134kcal667.5g63.5g793.2g59g
Annoskoko puolitettuna2979g5067kcal333.8g31.8g396.6g29.5g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886