Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)150g316kcal36.1g0g19.5g0g
Ruohosipuli 20g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale75g255kcal16.5g0g19.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g250g170kcal4g37.3g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g1612kcal116.2g80.8g88.8g1g
Valittu annoskoko596g806kcal58.1g40.4g44.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna298g403kcal29.1g20.2g22.2g0.3g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576