Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet150g167kcal34.5g0g3g0g
Porkkana 110g36kcal0.7g6.1g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Maissi jyvät 83g119kcal2.3g21.1g2g3.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)195g78kcal3.3g16g0.2g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa10g10kcal1.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g959kcal86g92.4g24.2g13.2g
Valittu annoskoko596g479kcal43g46.2g12.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna298g240kcal21.5g23.1g6.1g3.3g
Arvot/100g100g80kcal7.2g7.8g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324813